Olga er uddannet yogalærer og thaimassør. Olga koordinerer de ugentlige yogahold i LagoCph. Yoga er for Olga personlig, ingen forsvinder i mængden, alle er trygge og sammen hygger vi os. Man bliver rettet på og korigeret, sådan at man ikke skader sig selv i processen, men derimod bygger sin krop op. Olga underviser i Hatha yoga, Vinyasa flow, Organ yoga, yoga for børn samt guidede meditationer.

Jeg oplevede yoga for første gang, da jeg var 18 år og tænkte egentlig, at det var kedeligt men vendte alligevel tilbage igen og igen, da jeg kunne mærke at det gav mig noget helt særligt, som ingen fitness time gav mig - og så var jeg vild med Shavasana!

I dag er jeg uddannet yogalærer! I mine blide Hatha timer kan du forvente at blive inviteret til at lave dybe stræk og twists. De fleste asanas er sidende eller liggende og virker beroligende på nervesystemet og er dermed afstressende. Jeg vejleder dig gennem asanas sådan, at du kan holde fokus på dit åndedræt og jeg tilpasser asanas for dig ved hjælp af blokke, tæppe og andre hjælpemidler. I mine Vinyasa timer kan du regne med at få sved på panden og blive udfordret kropsligt og mentalt dog stadigvæk på en meget kontrolleret og elegant måde.

 

Underviserne

 

 

Olga

Lise

Kirstine

Louise

Yoga i LagoCph tilbyder en variation af yogaretninger (se Hvad kan vi tilbyde?) og alle, uanset baggrund, kan deltage på alle hold. Der er dog nogle hold, der er mere egnede for nybegyndere end andre som f.eks. Hatha yoga.

 

Hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for yderligere information, er du mere end velkommen til at kontakte Olga Sjøstrand Nakling på telefon 2681 7779 eller på mail olga@yogailago.dk.

 

Kirstines mission er at hjælpe dig til at komme ned i kroppen.

At mærke kroppen og herved skabe mere bevidsthed.

 

for Kirstine handler yoga om at forene menneskets "enheder" til den helhed det er.

Julie

Julie er den første i Danmark der er ved at uddanne sig til Anukalana yogalærer under italienske yogi Jacopo Ceccerelli, som er grundlægger af Anukalana Yoga.

 

Julie tror på udvidelse af sindet og åndelige vækst gennem fysisk bevægelse og hendes timer er derfor legende og til tider med akrobatiske elementer, men stadigvæk forankret i det åndelige. Gennem asanas holdes kroppen sund og rask, indvendig og udvendig. Fokus og koncentration styrkes og vi lærer at mærke hvad kroppen synes føles godt. Denne vigtige viden kan bringes videre ud af yogasalen så vi kan gå ud i verden, som mere harmoniske mennesker. For Julie er yoga en individuel rejse, som handler om at finde balance.

 

 

 

 

Louise er certificeret Yoga Lærer. Hendes timer er fyldt med varme der stråler ud af Louises øjne og hele hendes væsen. Louises Vinyasa klasser er som regel noget krevende, og man er ikke i tvivl, om hvilke muskelgrupper der er blevet arbejdet med, når man forlader hendes time. Men Louise kan sagtens også være blid, så hendes Hatha eller Yin er i en rolig tempo med stort fokus på åndedræt og blide stræk.

Pia

Jeg har en akademisk baggrund og har studeret nordiske litteratur og filosofi. Jeg henter en stor del af min inspiration fra filosofien – og selvom yogaen bygger på en 3000 år gammel indisk filosofi, så kan man også hente inspiration i mere moderne filosoffer – herunder Kierkegaard, som er mit nordiske anker.

Min indgang til yogaen var gennem den fysiske dør – gennem asanas, som er de fysiske stillinger i yogaen, men jeg søgte også yogaen fordi jeg havde behov for at søge dybere indad. I yogaen finder jeg mental ro, alting falder på plads og puslespilsbrikkerne passer pludselig sammen. Det er den oplevelse, jeg søger at give videre i min undervisning.

 

Min undervisning er ofte bygget op omkring et narrativ – en fortælling, som understøttes af nøje udvalgt musik. Så der er altid en rød tråd igennem hele praksissen, som er et tematisk og logisk forløb af asanas.

Jeg er en yogalærer med et glimt i øjet, og jeg søger at skabe en åben og glad stemning, hvor vi i fællesskab skaber en praksis fuld af glæde og nærvær.