Kære alle sammen, der er for tiden stor tryk på massagebestillinger. Bare bliv ved med at ringe så skal Olga nok finde en tid til jer!

Thai Massage/ Dybdegående massage/Kombination af Thai Massage og Dybdegående massage (anbefales)

 

 

Hvad er en kombination af Thai Massage og Dybdegående massage?

Man kan også bestille en kombination af de to typer massage, så får man både yogalignende stræk, led stimulering og muskelmassage i dybden.

 

 

 

Hvad er en Thai Massage?

 

Hvad er dybdegående massage?

Dybdemassage er en behandling, hvor behandleren arbejder med dybe tryk i infiltreret muskulatur, hvorved vævet presses sammen. I det øjeblik, der gives slip, strømmer iltet blod ind i musklen. Det giver næring til det forsømte område, og affaldsstoffer transporteres væk. Således opnår du større velvære og øget kropsbevidsthed.

 

På samme måde som Thai Massage, kan man bestille en helkropsmassage eller fokusere på enkelte områder af kroppen. Massage udføres på nøgen krop (dog beholder man undertøjet på) og der bruges olie eller salver. Man arbejder muskler i dybden og også her får man en følelse af lethed og fornyelse.

 

 

Thai yoga massage kan spores ca. 2500 år tilbage i tiden, til Indien, og bredte sig derfra til Asien med spredning af buddhismen. Her blev Thai Yoga massage kendt og praktiseret i thailandske templer og derfor navnet. Grundlæggeren af Thai yoga massage – Jivaka var yogi og en kendt profil indenfor indisk medicin - urtehealing- og var lægefor mange højtstående personer, der i blandt prinser og HVEM ellers?

 

Thai Yoga massage er meget individuel og hver massør udvikler sin egen stil og behandlingsserie. Samtidig tilpasses behandlingen fra person til person, under hensyntagen til den enkeltes behov. Thai Yoga massage er baseret på princippet om livsenergi der løber gennem alle levende væsener, også mennesket. Er der en ubalance i vores livsenergi, giver det ubehag og sygdomme. . Dermed bliver det vigtig at genoprette denne balance og dette gøres ved at stimulerer strømmen af livsenergi – dette er Thai Yoga massages primærer formål.

 

Livsenergi kan være svær at begribe for os vestlige mennesker, så vi skal måske mere tænke i anatomiske baner. Thai massage er enholistisk måde at BEHANDLE PÅ og består af yogainspirerede stræk, akupressur samt muskelstimulering.

Thai massage bestilles til det område hvori der er ubalance. Det kan være hele kroppen – fra tæer til ansigtet, hvor hvereneste kropsdel vil blive arbejdet igennem. Man kan også vælge at få massage på et udvalgt område – såsom skuldre og nakken, benene, ansigtet. Mød op til behandlingen iført løst og behagligt tøj, da der indgår stræk i massagen.

 

Hot Stones massage

Hvad er en hot stones massage?

Hot Stones eller varme sten er lava sten der er blevet dannet inde i en vulkan. Der sugede lava mange mineraler til sig, der stadig er representeret i stenene. Stenenene bliver hårde, når lava møder den kolde jordens overflade. Stenene bliver poleret, sådan at det er dejligt at have de på kroppen og blive masseret med. Varmen fra stenene trenger ind i musklerne og afspænder. Stenene i sig selv giver en beroligende effekt, og man har det nemmere med at slappe af både mens, man får behandling og derefter.