Yoga i LagoCph

 

Du kan se mere om mit virke på linket nedenfor.

https://m.facebook.com/Stefan-Barthold-Afd%C3%B8dekontakt-Livsr%C3%A5dgivning-Meditation-895554903870248/

 

Du kan se mere om mit virke på linket nedenfor.

https://m.facebook.com/Stefan-Barthold-Afd%C3%B8dekontakt-Livsr%C3%A5dgivning-Meditation-895554903870248/

Hatha Flow

Vinyasa Flow

Hvad kan vi tilbyde?

 

Hatha yoga er en stille og rolig klasse, hvor vi arbejder med åndedrættet og holder stillingerne i længere tid. Det skaber balance i krop og sind og virker afstressende. Du får en bedre forståelse af yogastillingerne og din egen krop. Holdet er for alle, men er særlig velegnet til nybegyndere, da tempoet er lavt.

Blid Hatha Flow

Blid Hatha Yoga er et hold for dig, der kæmper mod stress, meget hektisk hverdag eller for dig der blot har lyst til at overgive dig selv til åndedrættet, afstressende musik og atmosfære og på denne måde hente ny energi og glæde.

Massage

(Thai og dybde)

Thai yoga massage kan spores ca. 2500 år tilbage i tiden, til Indien, og bredte sig derfra til Asien med spredning af buddhismen. Her blev Thai Yoga massage kendt og praktiseret i thailandske templer og derfor navnet.

Meditation

 

 

I kombination af åndedræts øvelser .

Stræk og bevægelser af kroppen.

Og visualisering .

Skabes et rum hvor du oplever

Mere fred og mere væren med det du er.

 

 

Ro og samling af dig er en del af de følger der er i meditationen .

 

I meditationen træner du fokus.

Med fokus træner du meditationen <>

Med vedholdenhed kommer du nærmere dig.

 

Du behøver ikke at have kendskab til meditation.

Jeg hjælper og guider dig på en kærlig måde.

Yin Yoga

Vinyasa Flow er en dynamisk form for yoga, hvor vi forbinder stillingerne med hinanden ved hjælp af åndedrættet. Timen er udmærket både for at opbygge styrke, udholdenhed og kondition, men også for at øge fleksibiliteten. Alle kan deltage, men for helt nye elever anbefales der at prøve Blid Hatha Yoga, Hatha Yoga eller Blid Vinyasa Flow først.

Anukalana inspireret Yoga

Yin yoga er en type yoga som adskiller sig fra andre typer yoga, på grund af det meget lav tempo. Her holder vi stillingerne i mindst 3-5 minutter. I den tid vil strækket ændrer sig, og bliver længere og dybere.Yin yoga prioriterer passive stræk og især beregnet tilforebyggelsen af led- og sener, men i processen bliver også musklenelange og elastiske. Yin yoga er rigtig god for de indre organer, da det parasympatiske nervesystemet aktiveres. Man kommer ikke længere ned i gearet end med Yin Yoga.

Anukalana har er meget flowy og soft og tager bl.a hensyn til kroppens naturlige bevægelser, og at hver krop er forskellig, og at man finder sin egen måde at bevæge sig på. Det henter inspiration fra bl.a kung fu, tai chi og Tantrisk buddhisme. Asanas skal ikke være stive og rigide så man overstrækker muskler og led. Der er masse vinyasas og arbejde med åndedræt, ud fra nogle specielt udviklet principper.

Anukalana er sanskrit for Integration.

 

Yoga i LagoCph tilbyder en stor variation af yogaretninger (se Hvad kan vi tilbyde?) og alle, uanset baggrund, kan deltage på alle hold. Der er dog nogle hold, der er mere egnede for nybegyndere end andre som f.eks. Hatha yoga og Yin yoga, mens Vinyasa er mere for de let øvede. Føler du dig frisk på at starte direkte på Vinyasa, er du meget velkommen til det.

 

Hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for yderligere information, er du mere end velkommen til at kontakte Olga Sjøstrand Nakling på telefon 2681 7779 eller på mail olga@yogailago.dk.